ÚTMUTATÓK, HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK-TRÜKKÖK A
GOOGLE INGYENES ALKALMAZÁSAIHOZ
LEGFRISSEBB
Pillanat...

A Google szolgáltatások, alkalmazások és termékek legteljesebb listája



Mit gondolsz hányféle alkalmazást/szolgáltatást kínál a Google? Ráadásul szinte valamennyit ingyen!? Összeállítottam a lehető legteljesebb Google termékpalettát, rövid magyarázattal, hogy mi mire jó ... Meg fogsz lepődni!

Mennyi az annyi a Guglinál?

Hát, ezt elég nehéz megmondani hajszálpontosan! Egyrészt a termékpaletta függ a platformtól is, beszélhetünk asztali és androidos termékekről, másrészt az időben is változik ... vannak termékek/szolgáltatsok/appok, amik megszűnnek (legutóbb pl. a Google+, a Google reményteli közösségi platformja), mások meg egyszer csak megjelennek (pl. Google Lens, Jamboard ...) illetve átalakulnak, összeolvadnak (pl. Google Play Music és a YouTube Prémium).

Egy azonban biztos! A választék óriási, száznál jóval többre rúg, meg merem kockáztatni, hogy az elérhető legszélesebb az egész netes világban! Ha tudsz többet nyújtó óriást, kérlek írd meg a blog kommentjében!

Lássuk a medvét, azaz a Google alkalmazások listáját

Az alábbi lista abc sorrenben tartalmazza a legjobb tudásom szerint összeszedett Google alkalmazásokat, eszközöket, szolgáltatásokat, termékeket. A listát folyamatosan aktualizálom, finomítom, hogy minél frissebb és hasznosabb legyen! mood


Te melyik Google alkalmazásokat, termékeket, appokat, szolgáltatásokat használod?

A helyzet az, hogy a milliárdnyi Google felhasználó döntő többsége csak egy pár dolgot ismer és használ a Guglitól, és fogalmuk sincs a többi létezéséről.

Persze, én sem használom valamennyit, de - összeszámoltam - jelen állás szerint mintegy 42 félét használok szükség szerinti intenzitással. Kiemelt kedvencekről nehéz beszélni, mindegyiket szeretem, mert belőlük áll az én Gugliverzumom!  mood

Te hogy állsz ezzel? Írd meg kommentben, ha van kedved! És melyek a kedvenceid?
---

Szólj hozzá! Oszd meg és/vagy lájkold a cikket, ha hasznosnak találod! Köszönöm!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése