ÚTMUTATÓK, HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK-TRÜKKÖK A
GOOGLE INGYENES ALKALMAZÁSAIHOZ
LEGFRISSEBB
Pillanat...

Géméjlmix: hatékonyság növelő ajzószerek a Gmail levelesládában

Az új Gmail felület apró kis trükkjei


Élvezetesebben kattintgathatsz az új Gmail felületen egy sor, hatékonyságot növelő ajzószer bevezetésének köszönhetően! Az egyik legfontosabb, hogy már ki sem kell mozdulnod levelesládád komfortzónájából ahhoz, hogy látni és kezelni tudd naptáradat, Keep jegyzeteidet vagy teendőid listáját! És ez még nem minden! ...

Ezek a kis ikonok megspórolják az email nyitogatást

A Gmail új felületén a levelek különböző nézeteiben, a sorok elején kis ikonok jelenhetnek meg:
  • A vastag nyíl  forward azt mutatja, hogy ezt a levelet továbbküldted.
  • A visszafelé mutató nyíl  replay pedig azt, hogy erre a levélre már válaszoltál.
Szuper, nem? Ki sem kell nyitnod, és mégis tudod!.

Spórolj a hellyel, ha kicsi a képernyőd

Hogy több helyed legyen a levelek olvasásához, a bal oldali levélmappák/címkék panelt egy kattintással minimalizálni tudod, a ha a bal felső sarokban lévő  menu menü ikonra kattintasz. Így a panel csak addig van nyitva, amíg az egeret az ikonok fölött tartod... Próbáld ki!

Mintha karosszékből kattintgatnál a TV műsorok között

Az új Gmail nézetben el sem kell már hagynod levelesládádat, ha a naptáradra akarsz nézni, mert a naptár és más hasznos alkalmazások a jobb oldali, többfunkciós panelben megjeleníthetők.

A Naptárban választhatsz a napi nézet, vagy a naptárbejegyzések sűrített nézete között, ... de új naptárbejegyzést is tehetsz!

Eszedbe jutott valami? Imádod kipipálnod az elvégzett dolgokat?

A többfunkciós panelen elérheted a Google Keep jegyzetfüzetedet is! Katt a Keep ikonra, és már firkanthatod is be tovatűnő gondolatodat!

Nincs annál jobb, amikor kipipálhatsz egy elvégzett feladatot teendőid listáján. Ezt most a Gmail nézetből is megteheted!
  • kattints a Teendők ikonra és a listáról pipáld ki, amivel végeztél
A Teendők listába behúzhatsz egy emailt, ha azzal még feladatod van, így később az emailt nem kell majd keresgélned, mert a Teendőkből egy kattintással ki tudod nyitni. Egyszerű nem? mood

Ha mindez nem lenne elég, akkor a plusz add ikonra kattintva más bővítményeket is beépíthetsz a panelba a google piacteréről! Próbáld ki!


Tipp! 

Csak hab a tortán, hogy ez a panel a google Drive-ból, Naptárból, Dokumentumokból, Táblázatokból és Diákból is elérhető!
---

Szólj hozzá! Oszd meg és/vagy lájkold a cikket, ha hasznosnak találod! Köszönöm!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése