ÚTMUTATÓK, HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK-TRÜKKÖK A
GOOGLE INGYENES ALKALMAZÁSAIHOZ
LEGFRISSEBB
Pillanat...

Gugliverzum, avagy mi minden van egy Google-fiókban?


Annak ellenére, hogy a Google Gmail levelező rendszerét rengetegen használják az országban, nagyon kevesen tudják, hogy egy Gmail fiók birtokában mennyi, legtöbbször ingyenes program, szolgáltatás használatának lehetőségéhez is hozzájutottak.

Nem tudják például, hogy egy komplett, online irodai programcsomag (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációs eszköz...) áll rendelkezésükre, amivel személyes és/vagy munkavégzési hatékonyságukat nagyban növelhetik.... 

Vagy kevesen tudják, hogy dokumentumaik, fényképeik, videóik tárolására és kezelésére nagy, akár korlátlanul nagy, ingyenes tárhelyet kapnak, ingyenes csevegés, hang- és videochat áll rendelkezésükre... egy Gmail fiók birtokában blogot indíthatnak, webhelyeket, közösségi oldalakat és levelező csoportokat hozhatnak létre... 

Használják a YouTube-ot nap mint nap, de nem tudják, hogy maguk hogyan indítsanak saját csatornát, hogyan és mire használhatnák a YouTube-ot.

Több mint 150 (ingyenes) Google Apps


Általában, az emberek döntö többségének fogalma sincs arról, hogy a Google-nak több mint százötven olyan szolgáltatása van, melyeket egyetlen Gmail fiók birtokában, ingyenesen használhatnának saját maguk hasznára.

Hasonló a helyzet a kkv szektorban is. Mikro, kis és nagyobb cégek sem nagyon tudják, hogy megfizethető havidíjak mellett használhatnák a Google alkalmazások integrált rendszerét, videóértekezleteket tarthatnának és akár a felhőből is nyomtathatnának...

És végül a hab a csúcson: a Google ingyenes programozási platformjainak ismeretével és használatával csak a képzelet szabhat határt az alkalmazások testreszabásának, új megoldások kifejlesztésének.

Ezek a felismerések már régen megfogalmazódtak bennem, és mint aki privátként és saját cégemben is a kezdetek óta használom a Google szolgáltatásokat,örülök, hogy ezeket az információkat megoszthatom az érdeklődőkkel.

Ezért jött létre a gugliverzum.hu.

Tarnavölgyi Gábor

2 megjegyzés: Leave Your Comments

  1. Tetszik! Köszönöm a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Megvan az új "kedvenc oldalam" díj nyertese. Rengeteg hasznos infó egy helyen. Köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés