ÚTMUTATÓK, HASZNOS TANÁCSOK, TIPPEK-TRÜKKÖK A
GOOGLE INGYENES ALKALMAZÁSAIHOZ
LEGFRISSEBB
Pillanat...

Google fotók megtartása, de törlése Androidról

Google fotók és videók biztonsági mentése

Hogyan tarthatod meg fotóidat/videóidat androidos telódon úgy, hogy azok ne foglalják el az amúgy is mindig kevés telefon memóriát? A trükk egyszerű: szinkronizáld fotóidat/videóidat Google Fotók (ingyenes) tárhelyedre, majd törölj nyugodtan a telefonodról minden képet/videót! Így csináld ...

Google fotók és videók biztonsági mentése Androidra

  • Nyisd ki a Google Fotók alkalmazást az androidos telefonodon
  • Húzd el jobbra a képernyőt
  • Kattints a Beállítások-ra
  • Válaszd az Automatikus mentés és szinkronizálás menüt
  • Érintsd meg az Automatikus mentés és szinkronizálás kapcsolót (kékre vált, ha aktív)
  • Ha több fiókot kezel az Androidod, akkor válaszd ki a megfelelő Google fiókot
  • Lépj ki a beállításokból és várj türelemmel, amíg a telodon lévő fotókat és videókat feltölti a rendszer saját Gugliverzumodba

Szinkronizált fotók/videók törlése az Android telefonról

Miután a szinkronizálás / biztonsági mentés befejeződött, már törölheted is telefonodról a nagy helyet foglaló médiákat. Ehhez ...
  • Nyisd ki a Google Fotók alkalmazást az androidos telefonodon
  • Húzd el jobbra a képernyőt
  • Kattints a Beállítások-ra
  • Válaszd az Eszköztárhely felszabadítása menüt
  • A felugró ablakban láthatod, hogy hány elemet akar törölni az eszközödről (azokat, amik már fent vannak a felhőben!)
  • Mondd azt, hogy Rendben ...
és máris felszabadult egy csomó memória a telefonodban, miközben a felhőben mindig megtalálod, bármikor, bárhonnan előveheted fotóidat / videóidat!

Jó, nem!?
---


Oszd meg vagy lájkold a cikket, ha hasznosnak találod! Köszönöm!